top of page
LOGOSkilt_transparent.png
facebook-logo.png

Hypnose hjælper mod/for:

Angst

Hypnose mod angst, kan være en stor hjælp for vedkommende, der har angsten tæt inde på livet. Generelt går hypnosen ind og bearbejder din underbevidsthed til at handle anderledes og føle anderledes ved de situationer, der aktiverer din angst.

Gennem hypnose træner man ret beset sig selv, både mentalt og fysisk, til at reagere på en ny og bedre måde, i stedet for den typiske angst-reaktion. Dermed kan man også sige, at det ikke som sådan er hypnosen i sig selv, der gør noget ved din angst, for det gør du egentlig selv. Hypnosen kan i stedet ses som den guide, der lærer dig, hvordan du hjælper dig selv.

Eksamensangst

På alle niveauer har studerende draget nytte af hypnose for at reducere eksamensangst og for at hjælpe dem med forberedelser til enhver type test eller eksamen.

Forskning har vist at reducering af angst, er en af de mest afgørende faktorer ved eksamenspræstationer.

I et hypnose forløb vil du lære evnen til at reducere fysiske og følelsesmæssige spændinger før eksamener. Med de evner vil prøver i skolen, adgangsprøver og teoriprøver opleves på en ny måde.

Du vil være i stand til at gå til enhver eksamen med selvtillid, styrke og succes.

 

 

Flyskræk

Hypnose og hypnoseterapi er en meget effektiv behandling i forhold til de fleste angsttilstande, og kan derfor reducere eller fjerne den bagvedliggende angst ved  flyskræk.

Gennem hypnosen kan du gøre dig fri af den bagvedliggende angst eller frygt. Nogle gange kan man godt tage fat i flere af de bagvedliggende angst tilstande i én hypnose behandling, men oftest fokuserer man på den enkelte angsttilstand, for på den måde at blive helt fri af flyskrækken. Den positive sidegevinst ved hypnose behandlingen er, at den klaustrofobi, højdeskræk, dødsangst eller angst for at miste kontrol, man ellers måtte opleve, bliver bearbejdet samtidig, så man oplever frigørelse af angsten i flere andre situationer.

Det er en god idé, at være tidligt ude inden man skal flyve, så der er mulighed for flere sessioner. For det betyder ikke så meget om man får hypnose behandling mod flyskræk lige inden man skal flyve, eller længere tid i forvejen. For forandringer, der sker via hypnose, vil typisk være vedvarende.

Fobier

Enkelt-fobier er den hyppigste lidelse. Ca 10% af befolkningen har en eller flere helt specifikke genstande eller situationer, som fremkalder voldsomt ubehag, og som man derfor forsøger at undgå at udsætte sig selv for.


Udsættes man for det man har fobi for, udløser det ofte et panikanfald. Og da dette er voldsomt ubehageligt, både fysisk og psykisk, er det helt forståeligt, at man begynder at undgå at opleve situationen igen.

Fobier har det med at vokse, og nogen gange brede sig til andre områder også. Derfor er det vigtigt at tage sin fobi alvorligt og eventuelt søge hjælp til at slippe den. 

Her er hypnose et fantastisk redskab, der via underbevidstheden arbejder med fobien.

 

 

Kroniske smerter

Hypnose og hypnopterapi kan i rigtig mange tilfælde lindre og reducere din kroniske smerte markant – og måske helt fjerne den.

Hvis du lever med kroniske smerter og gerne vil have hjælp til at lindre, reducere eller måske helt at slippe dem, er der rigtig gode muligheder med hypnose og hypnoterapi.

Modløshed

Modløshed, magtesløshed, afmagt… der er mange versioner….. 

Med hypnoterapi kan du skyde genvej til underbevidstheden og ændre de tankemønstre, der gør, at du har mistet modet. Du har sikkert hørt før, at du er din egen største modstander. Måske er det dig selv, der bygger forhindringerne inde i dig, så du i virkeligheden ikke gør, hvad der er bedst for dig selv?

Med hypnose kan du få “ryddet op” i de hændelser og tanker, der har gjort dig trist… få tømt din rygsæk… Hypnoseterapi er et effektivt redskab til at fjerne årsagerne til din modløshed. Med hypnose kan man ændre de tanker og følelser, du har og dermed fjerne de gener, der står i vejen for fremskridt.

Rygestop

Du holder kun op med at ryge på én måde:
Du skal beslutte dig for, at du ønsker at holde op med at ryge. 

Er du nået til det stadie, hvor du siger til dig selv: “Jeg er færdig med at ryge og jeg vil aldrig ryge igen,” eller “jeg er færdig med at ryge, men jeg har brug for hjælp til at blive helt røgfri”?. Så er hypnose en oplagt måde at søge hjælp.

Ved hypnose arbejdes der via din underbevidsthed med dit rygemønster og de ønsker du selv har til dit rygestop – husk, det er DIN beslutning.

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer et vægttab og at resultaterne kan variere fra person til person.

Selvtillid & Selvværd

Føler du dig blokeret af lavt selvværd og dårlig selvtillid? Så vil det være befriende at bryde igennem den blokering. Det kan hypnose hjælpe dig med.

 

Hvis du døjer med dårlig selvtillid eller lavt selvværd, kan hypnose afhjælpe mange af de negative og uhensigtsmæssige tankemønstre, som forhindrer dig i at acceptere og elske dig selv, for den du er.

​             

Forskellen på selvværd og selvtillid.

 

Selvtillid: Er din tillid til egne evner, præstationer og handlinger. Din selvtillid spejles i andres opfattelse af dig og styrkes eller svækkes fra situation til situation. En person med høj selvtillid kan sagtens have lavt selvværd – her vil hypnose kunne hjælpe til mere selvaccept, så der i højere grad er sammenhæng mellem omgivelserne opfattelse og personens eget syn på sig selv.

Selvværd: Din overbevisning om dit eget værd som menneske, dine værdier og etiske overvejelser. Dit selvværd udspringer af egenomsorg og evnen til at elske dig selv for, alt hvad du er – både de gode og mindre gode sider. For eksempel vil en person med et sundt selvværd acceptere sin krop uanset vægt og facon. Netop fordi selvværd handler om ens egen selvopfattelse, vil lavt selvværd kunne afhjælpes med hypnose, da vi i hypnose blandt andet arbejder med at flytte på overbevisninger.

Kort fortalt

Man kan sige, at selvtillid er synlig for andre, hvorimod selvværd er en indre følelse af kærlig accept af dig selv, dine værdier, tanker, følelser, længsler og drømme.

Stress

Hvis du er stresset, er din krop på overarbejde og du vil ofte føle dig i alarmberedskab, ligesom hvis du havde angst.

Stress er usundt for kroppen og har mange dårlige konsekvenser, hvis det står på i længere tid. Heldigvis kan du gøre noget aktivt for at slippe af med din stress.

Vi tænker ofte på stress som forbundet med arbejdsopgaver, eksamener, travle perioder på job og lignende. Men stress opstår lige så ofte ved følelsesmæssige påvirkninger.

Vi snakker inden hypnosen om, hvad der udløser de symptomer og sammensætter en behandling ud fra dine ønsker om forandring.

Søvnbesvær

Også ved søvnbesvær/søvnløshed er hypnose et fantastisk redskab.

Det er vigtigt, at du lærer at slappe af og det hjælper hypnosen dig til. Samtidig lærer du selvhypnose, så du kan bruge det hver aften før du skal sove.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk behandles ved hypnose på samme måde som andre angsttilstande, se den beskrivelse.

Tvangstanker / OCD

Hypnose kan i rigtig mange tilfælde fjerne eller lindre tvangstanker, da man arbejder med sin underbevidsthed med hypnoterapeuten som guide/GPS.

Og meget mere.........

bottom of page